Hamborg

DSC_0134

Normalt plejer jeg ikke at gå rundt i Hamborg om aftenen, idet jeg altid dyrker sport om mandagen. I går havde jeg ikke helt lyst til at lave det, som man kalder for såkaldt “functional training”. Så det endte med, at jeg tog en tur omkring hovedbanegården og Jungfernstieg (shoppecentrum, eller hvad man nu lige vil kalde det). Jeg er egentlig helt vild med udsmykningen af Rathaus ved rådhuspladsen. I teorien har jeg kun set rådhuset om dagen. Så det gav et helt andet indtryk om aftenen. Og det er virkelig smuk belysning 😀

DSC_0135

DSC_0125 Deutsches Schauspielhaus (placeret lige over for Hauptbahnhof)

DSC_0132

I fremtidige indlæg vil jeg nok fokusere på at fortælle om mine erfaringer, og selvfølgelig dele oplevelser/billeder af de steder, fra forskellige steder i Hamborg. Jeg har været her siden august, og har selvfølgelig allerede nogle billeder, som jeg senere lægger op 😀

Og sorry for billedkvaliteten. Jeg er ved at anskaffe mig et kamera, så jeg rigtig kan komme i gang med at lege med billederne 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *