Typisk aftensmad kl. 22 på en hverdag

DSC_0124

Typisk, så plejer jeg aldrig at være på computeren omkring 22:00. Der dyrker jeg nemlig sport, men i dag var så lidt anderledes. Men sjovt nok, så har mine rutiner ændret sig for vildt. Jeg har aldrig nogensinde spist kl. 18:00, idet jeg altid dyrker sport på det tidspunkt, og er typisk hjemme kl. 21-22… Hver dag…

Men det betyder så, at jeg ikke kan finde ud af lave mad, som man normalt tager lang tid. Jeg laver maksimalt frisk mad i 30 min. Og det er dette et eksempel på. Det er nu meget simpelt, og det er det jeg elsker. Efter at have trænet, så er man typisk ret sulten. Og en proteinshake og en banan er desværre ikke nok til min monstermave. Den råber nærmest efter noget næring.

 • 2 stykker laks (gerne panerede)
 • 4-5 æg
 • 1 tsk chili (giver højere forbrænding med “spicy” mad)
 • 1/4 tsk peber
 • Hakkede forårsløg

Og det er egentlig bare det. 2 pander, og gå i gang med at fyr den af! Det er ret let, og det er samtidig sundt. Der er blevet brugt olivenolie til både stegning af laksen og røræg. Ved at benytte sig af olivenolie, så bliver den panerede laks så dejlig sprød.

For mig er det her himmelsk. Er vild med fisk, og bliver ALDRIG nogensinde træt at fisk og æg <3

4 Comments on Typisk aftensmad kl. 22 på en hverdag

 1. Det ser virkelig lækkert ud! Du må have en fortsat dejlig aften 🙂

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  • Random Isa siger:

   Hehe jo tak! Sjovt, jeg har aldrig fået komplimenter på min ret så simple madlavning før, men takker 😀
   Og fortsat go’ aften til dig også 🙂

 2. Maria siger:

  Velkommen på Blogtoppen 🙂
  Jeg er også begyndt at spise en del hvidløg og chili for at øge forbrændingen 🙂
  God dag ønskes.

  • Random Isa siger:

   Halløj Maria,
   Og mange tak 🙂 Jeg skal også selv have husket på det med hvidløgen. Desværre har jeg en vane med at glemme dem.
   Også fortsat go’ dag til dig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *