Simple og sunde banan/havre snacks

DSC_0005

Sunde snacks! Og det er egentlig meget simpelt at lave. Jeg har fået inspiration fra en norsk blogger, som går under navnet Hellaaa. Hun en meget fin opskrift op, bestående af 3 ingredienser. Pandekager af ÆG, HAVREGRYN og BANAN. Og det var egentlig kun det 🙂

Alternativt havde jeg lyst til at prøve noget lidt andet. Så jeg lavede en portion af følgende mængde:

 1. 4 æg
 2. 4 bananer
 3. ca. 450 g havregryn

Ellers skal de bare formes som småkager, og lægges på en bageplade med bagepapir. Afhængigt af tykkelsen, så varierer tiden. Jeg tog aldrig tid på dem, men jeg gætter på, at hver plade tog i gennemsnittet 20 min.

Hvis man vil pifte den lidt op, så kan man tilføje andre frugter eller noget mørkt chokolade. Der er rigtig mange ting, som man kan tilføje.

2 Comments on Simple og sunde banan/havre snacks

 1. Hellaaa siger:

  Så koselig at du nevnte meg i ditt innlegg å veldig bra at havrepanne kakene falt i smak 😀

  • Random Isa siger:

   Hehe, jeg blev veldig glad for dem 😀 Dem tror jeg i hvert fald, at jeg kommer til at eksperimentere med i fremtiden. Så mange takk for dette. Roligt, at jeg aldrig har tenkt på det 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *