Christmas Market in Flensburg

DSCF1151

Monday I was at the Christmas Market together with several friends from the study. We took a look around and there were some small shops serving Glühwein (svarer lidt til Glögg), Crepes and much more. I guess the atmosphere would be nice, if it was a weekend. The Flensburg Christmas Market was quite dead but we were also there on a monday evening. It was wet and cold, but hey so is it. I think I will be going there again, but next time will be in the weekend, as there will be much more activies.

I mandags var jeg ved julemarkedet i Flensborg med venner fra studiet. Vi kiggede lidt rundt og der var små boder, der serverede Glühwein/Glögg, Crepes og m.m. Jeg tror, at jeg atmosfæren vil have været nich, hvis jeg vi havde været der en weekend. Julemarkedet var ret dødt, men vi var der jo også en mandag aften. Det var koldt og vådt, men hey, sådan er sådan er det. Jeg tror, jeg vil gå derhen igen, men næste gang bliver så i en weekend, da der vil være flere aktiviteter.

 DSCF1144DSCF1137DSCF1141DSCF1143DSCF1147 DSCF1148 DSCF1163

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *