Stephanplatz – skøn blomsterpark om sommeren

Unbenannt

Hehe, min header er rent faktisk et af de billeder, som jeg tog ved Blumenpark ved Stephanplatz. Allerede på nuværende tidspunkt savner jeg sommer. Normalt plejer jeg ikke at være så glad for varmen, men bare det, at det er lyst, frisk… Det gør mig glad på så mange måder. Jeg viser egentlig aldrig interesse for naturen, men inderst inde har jeg nok altid haft en trang til at komme tæt på naturen. Bare det at nyde stilheden, omgivelserne… Det bringer så mange glade minder frem. Nogle af de billeder, som jeg har kunne finde er fra august 2014. Det var så ca. 2 uger efter, at jeg var ankommet til Hamborg 🙂

Hvad synes I? Og ja, billederne er ikke af bedste kvalitet, da jeg brugte min gamle mobil på det tidspunkt 😀 Men man kan da i det mindste se motiverne 😀

2 Comments on Stephanplatz – skøn blomsterpark om sommeren

 1. Sofie siger:

  Fine billeder -det ser ud til at være et dejligt sted (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  • Random Isa siger:

   Jo tak, det er virkelig et dejligt sted at være om sommeren. Selv om der er mange mennesker, så er der alligevel meget roligt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *