Nydelig søndagstur i Wandsbek-Gartenstadt området

DSC_0019

Normalt plejer jeg aldrig at være udenfor, når det kommer til at gå en tur. Det er noget, som jeg gør om sommeren, men på nuværende tidspunkt er jeg bare for doven. Men min kollega han en sød lille vovse, men hun plejer så at gå tur sammen med kæresten. Han er så på nuværende tidspunkt ikke hjemme. Så jeg tænkte, hvorfor ikke? Så kan min dovne krop måske komme lidt i gang igen.

DSC_0023

Jeg bliver rent faktisk helt glad af at side og tænke alt dette igennem. Bare det at gå en frisk tur udenfor, det vækker altså flere lyster inden i mig. Lige pludselig får jeg lysten til at jogge igen, da det gik op for mig, hvor meget jeg savner at være udenfor. Så mon det skal være endnu et projekt, som der skal startes på igen? Og I må alle have en fortsat god søndag! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *