Min ynglingsfrokost

broccoli, kylling, frokost

Når jeg nu prøver på at holde min tidligere livsstil, så bliver jeg jo nødt til at gå tilbage til meget af den kost, som jeg før kørte med. Som jeg før nævnt, så plejer jeg altid at få kylling og broccoli til frokost. Jeg ved egentlig ikke helt, om det er sundt. Men jeg får i hvert fald de samme på øjne, som hviler på min mad. Mine kollegaer kan ikke fatte, at jeg spiser kylling og broccoli HVER DAG. Hey, det er da bedre end pasta og kødsovs, som jeg ellers før i tiden lavede i en måned. Men jeg har nu i 4 måneder spist den ret.

Og grunden til at jeg spiser det hele tiden, er egentlig lidt komisk. Min familie har aldrig været den familie, som spiser al for sund. Så da jeg smagte broccoli i min barndom, der blev jeg helt glad. Men vi fik aldrig broccoli til noget. Det hele ændrede sig, da jeg ankom til Hamborg. Lige pludselig skulle jeg selv til at lave mad. Allerede efter en måned med pasta, blev jeg dødtræt af det. Derefter tænkte jeg… Hvorfor ikke broccoli? Det er jo mums. Så nu er det gået hen og blevet en vane med, at jeg skal have broccoli til frokost hele tiden. Jeg synes alligevel, at det blev lidt for meget, at jeg også fik det til aftensmad 🙂

Og fortsat god lørdag derude! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *