Stop nu for fanden med de læber ligesom en Kardashian!

Nu må I lige tage jer sammen. Ja, jeg undskylder for at komme bombarderende lige pludselig på bloggen, når jeg nu har været væk i så lang tid. Men i mellemtiden har man hørt meget om hende der Kylie Jenner, samt hendes læber. Undskyld mig, men det der… Hvorfor hulen skal man nu have store, fyldige læber? Kan man ikke bare være tilfreds med, hvordan man ser ud? Alle de realityshows  som kører på TV pt. omkring folk, som kun vil gøre det for opmærksomhed… Det er til at brække sig over!

26233C9200000578-2971471-image-a-94_1425011952585

Hvad sker der så for, at unge så vil prøve at få store læber ved hjælp af et læbeforstørrende produkt? CandyLipz

user_450

Ej, stop nu. Det er da klart, at generationen er ved at blive hjernevasket. Hvad man ikke vil gøre for at “forbedre” sit udseende. Ej men hold nu kæft. Tag nu lige en pause, og kig væk fra det spejl! Hver enkelte individ er skønne, som de er. Det kan godt være, at man kan se alle fejlene ved sig selv i det spejl. Men det er ikke ligefrem sådan, at alle omkring dig ser de fejl. De fejl kan nemt være perfekte for andre. Alle går rundt med noget, som de hader ved deres krop, og jeg indrømmer gerne selv, at jeg har nogle ting, som jeg hader. Men ved I hvad? Folk elsker mig. De elsker mig ikke for, at jeg har et lille bildæk, store flodhestelår, kinder som en ballon. De elsker mig for den jeg er. Men jeg bliver ret så sur, når jeg ser unge og såmænd også voksne, som med glæde vil købe et produkt, hvor de med glæde vil “suge” sig til større læber. Stop jer selv tak! Det der kan umuligt være sundt…2623227C00000578-2971471-image-a-73_1425010064288

2 Comments on Stop nu for fanden med de læber ligesom en Kardashian!

  1. Satina Wandel siger:

    Haha, jeg er ved at blive skør af det!

    http://satinawandel.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *