Maifest Festival Lübeck 2015

DSC_0073Sidste fredag var jeg til en ellers anderledes festival, som altid finder sted d. 1. maj i Lübeck. Jeg synes, at det var vildt fedt, da kulturen er meget anderledes på nogle punkter. For mig lignede dette lille område en mere naturlig udgave af Christiania, hvilket jeg fandt komisk. Jeg var ved Lübeck festivalen sammen med nogle af mine tyske venner. Jeg blev ved med at fortælle om Christiania, men det syntes de alligevel var fedt at høre om. Pladsen var ikke ærlig stor, men det gik alligevel. På stedet ryger man også tit græs og andet sjovt, og det kunne man i hvert fald lugte, da man var der. Men det gav alligevel et billede af, at man var kommet tættere på en rigtig tysk kultur, da Hamborg er en metropolis. Der findes desværre ikke så mange tyske træk over byen. Men på den anden side, er det også fint nok.

DSC_0078

Men det var nu ellers en meget hyggelig dag. Men hvad jeg desværre finder lidt syndt er, at jeg ikke havde mit kærlige kamera med. Øv! Sådan er det. Men det blev alligevel nogle kanonbilleder.DSC_0079

DSC_0089 DSC_0088 DSC_0087 DSC_0085

2 Comments on Maifest Festival Lübeck 2015

    • Random Isa siger:

      Er også glad for at være kommet lidt ud fra Hamborg omegn. Det hele er så anderledes, hvilket er mega fedt :grinning:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *