Jeg har løjet vedrørende projekt “FIT”

Ih guder altså. Jeg vil vædde med, at jeg ikke er den eneste, som har prøvet dette før. Denne gang bliver jeg simpelthen nødt til at gøre noget ved det her. Jeg blev slet ikke FIT i marts måned! Oh well, så er der jo altid næste måned (men det er det, som man altid plejer at sige). Jeg har nærmest løjet over for jer kære læsere. Men jeg vil gerne indrømme, at jeg nok mest af alt har løjet over for mig selv.

På nuværende tidspunkt dyrker jeg ikke sport mere. Det eneste, som jeg gør af fysisk aktivitet er desværre at gå max 3 km om dagen (metroen er så fandens irriterende, når man gerne vil bevæge sig noget mere). Volleyball er et no go. Er blevet rådet til at droppe al fysisk aktivitet, hvor der kræves bevægelser ud fra reaktion/refleks. Så det eneste der er tilbage er typisk fitness. I mit tilfælde – hjemmetræning. Jeg kan mærke, at min krop er ved at blive doven. Mangel på aktivitet har gjort den lud doven, hvilket gør mig ked af det. Jeg er gået fra at være den aktive person, til at være en af dem, som jeg altid plejer at motivere. Så nu skal det hele vendes om. Denne gang er jeg i gang med at planlægge det hele forfra.

DSCF0337

Så nu håber jeg lidt, at det kommer til at fungere. Jeg fik foræret Fit på 100 dage, og bikini klar på 28 dage af en ven, som ikke havde brug for dem mere, mens jeg var i Danmark. Egentlig, så synes jeg ikke, at den er så interessant igen. Jo, for dem som måske ikke har en anelse om, hvor de skal starte, eller dem som aldrig har sat sig ind i kost og træning. Men jeg bruger nu primært bøgerne som inspiration til hjemmetræningen. Jeg laver mit eget træningsprogram med vægte og hulahopring.

DSCF0350

Da jeg ikke kan løbe, så bliver jeg jo nødt til at lave et alternativ. Jeg ved, at et sjippetov kan gøre mange vidundere. Jeg har købt dette Premium Speedrope (som endda er på udsalg lige nu) på wolfgear.dk. Jeg har valgt sjippetovet, da selve rebet er lavet af stålwire. Det gør det en del tungere, men også hurtigere. Det giver dine skuldre modstand, og er derfor også en perfekt opvarmning før den reelle træning. Så jeg glæder mig til at få fat i det, når jeg kommer tilbage til Danmark igen. Der bliver det nok liggende i en måned, da jeg først kommer tilbage d. 13. juni.

Men nu får vi at se, hvordan det kommer til at gå fremover. Der er altid så mange drømme, som man vil have udført. Jeg indrømmer gerne, at det sværeste er at komme i gang. Men når man er kommet i gang, så er det det hele værd. På nuværende tidspunkt er jeg kun ved at planlægge kosten, som bliver en prioritet af proteiner og selvfølgelig en masse grøntsager. Men det som bliver udfordrende er desværre pengene. Fødevarer er virkelig billigt, hvilket jeg finder dejligt. Men til gengæld tjener jeg ikke helt så meget. Så det bliver en kostplan på budget.

Og jeg undskylder på forhånd, hvis mange af mine indlæg bliver forvirrende. Det er generelt en livsstilsblog vedrørende alt, som sker i Tyskland, hvilket er inklusiv min træning.

Hvad med jer? Er der nogle af jer, som går rundt med nogle drømme eller noget, som I gerne vil have realiseret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *