Jeg er lidt bagud med det her blogging

Som overskriften selv fortæller, så er jeg vist langt bagud med det her blogging halløj. Jeg har simpelthen haft så meget at se til, og der ligger en del halvfærdige indlæg omkring Hamborg. Det er så lidt øv, at jeg ikke har fået offentliggjort/skrevet noget færdigt. Men det skal nok komme med tiden.

doh

og… BLOGGEN FLYTTER FRA BLOGGSERSDELIGHT = FRIHED! Jeg glæder mig, da jeg er dødtræt af, at man ikke kan gøre noget som helst med html, php, css, hvilket jeg er helt nørdet med. Jeg beholder selvfølgelig domænet, men med et helt andet design, hvilket bliver spændende at lege med. For eksempel sidder jeg også leger med denne blog.

Men jeg kan da lige nævne nogle af de ting, som jeg kommer til at skrive om!

  • Hafengeburtstag i Hamborg (Landungsbrücken)
  • Min tur til Bremen (på grund af TestDaf hvilket er en sprogtest, som giver adgang til universiteter inden for det gældende sprog)
  • Mit nye værelse, som har den bedste placering i forhold til indkøb, arbejde, offentlig transport.
  • Camping i Markgrafenheide (som ellers var en halv måned siden)
  • Kopfhörerparty? Måske, der kommer endnu en her d. 3. juli
  • Min tur i Danmark (skal på skoleophold i næste uge. Den bliver nok ikke vildt spændende)
  • Vedrørende træning (som jeg først startede på i torsdags)
  • Måske noget vedrørende fordele/ulemper ved et udlandsophold

 

Generelt har jeg for mange ideer/oplevelser, som jeg gerne vil skrive om. Men der kommer mere endnu. Og det vigtigste punkt for mig er, om jeg måske skal beslutte mig for, om jeg skal skrive på dank, engelsk eller begge dele i fremtiden? Jeg har mange udenlandske kollegaer og venner, som også har interesse. Og alle ved at Google Translate ikke er vejen frem 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *