Nye øreringe + rabatkode

DSCF0735

Nu er bloggen næsten på plads, men jeg kan allerede nu begynde at skrive indlæg på bloggen. I går modtog jeg den fineste pakke fra jewelier.dk. Og jeg er allerede glad for indholdet! På billedet kan man se Zoey Shine øreringene fra deres Janner Jewellery kollektion. De er af rustfrit stål, så nu slipper jeg da for at få betændelse. Jeg plejer normalt kun at gå rundt med smykker, som har det med at ruste. Men jeg er egentlig meget tilfreds med dem. Jeg er vild med øreringe, som sparkler og har vedhæng. De er simple i designet, og jeg kommer klart til at bruge dem fremover.

Og jeg lovede forresten en rabatkode. Koden er markeret med rød, og giver 10 % rabat på alle smykker på shoppen. Det eneste der kræves er, at koden benyttes inden d. 30. juni 2015

RABATKODE: juni2015

DSCF0741

Sponsoreret – indlægget er lavet i samarbejde med jewelier.dk

2 Comments on Nye øreringe + rabatkode

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *