Hafengeburtstag 8.-10. maj Hamborg

Haha, jeg er allerede al for mange dage bagud, og snart bliver det vel også til måneder. Men jeg var så til den såkaldte Hafengeburtstag (havnefødselsdag) i Hamborg, som ligger ved Landungsbrücken. Men der er altid en Hafengeburtstag hvert år, hvor man kan opleve lidt af hvert.Der var både musik (forskellige tribuner), skibsparader, fyrværkeri og meget mere fordelt på over 3 dage. Men jeg var der så kun om lørdagen.

DSCF0369

DSCF0404

Festival/tribuner og Mark Forster!

Der var forskelilge tribuner, og jeg var vist nok kun ved to af dem. Den helt store og så en mindre, som beskæftigede sig meget med rock-/heavy genrene (der var jeg fan). Men jeg er også fan af Mark Forster, men ham vælger jeg at skrive om i et andet indlæg (muligvis det næste).

DSCF0381

Skibsparade (som jeg desværre ikke så, øv!)

De har en tradition for at have skibsparader hvert år. Der er altid en Einlauf- og Auslaufparade. Idet jeg ikke selv var til stede, så har de via deres officielle Hafengeburtstag 2015 side lagt videoer og billeder op fra paraderne. Men denne video er vist fra d. 8. maj, altså introparaden eller, hvad man nu lige skal sige.

Ellers er der også mange andre billeder fra samme side

Hafengeburtstag 2014 Wasserprogramm

Hafengeburtstag 2014 Wasserprogramm Auslaufparade

Hafengeburtstag 2013 Wasserprogramm

Einlaufparade Rickmer Rickmers und Gorch Fock 824. Hamburger Hafengeburtstag Ökumenischer Gottesdienst im Michel Eröffnung auf der Rickmer Rickmers und Einlaufparade am 9.5.2013

Og selvfølgelig fyrværkeri!

Det er noget, som altid skal være til stede.

DSCF0400

DSCF0401

Og en sjov note, jeg fik Dänische Soße/Sauce, som går under navnet Remoulade i Danmark (de tyskere er lidt mystiske af og til).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *