Ure alle vegne!

DSCF0962

Jeg bestilte de to ure for 2 måneder siden via amazon.com. Personligt er jeg nu glade for dem, men… Det der med at købe et ur til 5€. pr. stk. holder nu heller ikke i længden. Det ene ur er altid 30 min bagefter. Det andet ur går fra hinanden. Det eneste jeg er vild med er egentlig detaljerne. Og nu har jeg båret dem i noget tid, og jeg er egentlig glad for at gå rundt med ur. Så nu overvejer jeg også at købe et ur af god kvalitet.

Man kan blandt andet få ure via uniwatches.dk. De har egentlig en god oversigt over mange af de kendte mærker, såsom Bering, Daniel Wellington, Bruno Banani, Diesel, Skagen osv… Man kan også være heldig at få ure på tilbud. Der er nærmest rabat ved mindst et ur for hvert mærke!

ure3

Personligt synes jeg helt vildt godt om disse, og mange andre. Jeg kunne sidde og se på ure hele dagen! Og sjovt nok har jeg aldrig nogensinde i hele mit liv. Nu kan jeg næsten ikke undvære at gå rundt med et.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med uniwatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *