Nyt design! Efter at have lavet ged i HTML & CSS

design_layoutEfter noget tid, så syntes jeg lige, at jeg skulle have et andet design på bloggen. Jeg er mere til den simple stil. Så det nuværende resultat er jeg tilfreds med.

Men hold da op, hvor var det godt nok en kamp at nå derhen til. Hvis I sidder og leger med HTML og alt det fis, så kender I det måske. Jeg sad i gå og ville så fjerne titlen og tagline, så jeg kunne erstatte det med et billede som header. Jeg tilføjede dermed HTML koden til header.php, og begyndte derefter at redigere fra CSS filen. I næsten 2 timer kunne jeg ikke få det til at virke, og jeg var ved at flå håret ud af min hovedbund. Jeg går så tilbage til header.php igen, og opdager så, at der slet ikke var nogen HTML kode… Jeg formåede at tilføje den til header-widget i stedet. Så min tid med CSS har egentlig kun været spildt. Ej, hvor dejligt. Jamen, så har man da lært noget nyt.

Så jeg er gået fra det første design til det, som I ellers også kan se på siden…

design_layout2

Jeg er indtil videre godt tilfreds, men jeg skal stadig have justeret en del ting. Jeg elsker at lege med CSS 🙂

Men budskabet i dette er……. Altid tjek, hvad du har gang i! xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *